ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ/ ΕΠΕΙΓΟΝ

Νομικά ερωτήματα, απορίες και γενικά νομικές συζητήσεις. Για οποιοδήποτε νομικό ερώτημα, απευθυνθείτε εδώ !
xenste
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 10 Ιαν 2012 10:37

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ/ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xenste » 10 Ιαν 2012 11:36

Καλημέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Αρχικά να σας πω ότι έχω συμβόλαιο 2+1 χρόνια. Τον Μάρτιο συμπληρώνω τα 2 χρόνια και δεν επιθυμώ την ανανέωση του συμβολαίου που περιλαμβάνει και αύξηση κατά 50 ευρώ αλλά κυρίως δεν επιθυμώ το σπίτι και τον ιδιοκτήτη.
Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με
• την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη,
• την άρνηση του να μου δείχνει κάθε φορά τους κοινόχρηστους λογαριασμούς (ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ)καθώς και τις αποδείξεις από τις κοινόχρηστες δαπάνες (ασανσέρ, πετρέλαιο , αγορά λαμπτήρων , καθαρισμός, κηπουρός ,κτλ). Όλα αυτά είναι απλά ένα ποσό χωρίς να μπορούν να δικαιολογηθούν ούτε από την εταιρία που κάνει μόνο έκδοση κοινοχρήστων.( μια και λαμβάνει από τον ιδιοκτήτη τηλεφωνικά τα ποσά) Να σημειώσω ότι κατά το παρελθόν έχει «πιαστεί» να χρεώνει επιπλέον 80ευρω ΔΕΗ)
• Το νερό του διαμερίσματος μου που είναι ακόμα στο όνομα του δεν συνοδεύεται ποτέ από τον λογαριασμό, αποτελεί απλά ένα ποσό σε ένα χαρτί . (2 φορές που έχει φέρει μετά από έντονες πιέσεις και φωνές φωτοτυπίες έχει μέσα ο λογαριασμός προηγούμενες οφειλές . Σε επικοινωνία με την ευδαπ είναι λόγο καθυστερημένης πληρωμής , ενώ από εμένα έπαιρνε πάντα στην ώρα του τα χρήματα. )
• κάθε εβδομάδα δεν έχουμε πετρέλαιο και κάθε 2 μέρες είναι κλειστό το καλοριφέρ για λόγους που δεν μου λέει ποτέ! Να σας πω επίσης ότι είμαι 6 μηνών έγκυος …..
• Μετά από 2 χρόνια σχεδόν αρνήθηκα να μας κάνει μείωση ενοικίου και απλά αναφέρω ότι το ενοίκιο είναι αρκετά μεγάλο για την εποχή και για σπίτι 85 τετρ. 10ετιας ( είναι 800 ευρω)
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν δηλώσω ότι θα φύγω πόσο περιθώριο έχω από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου ?
Τι δεσμεύσεις έχω που είναι 2+1 και τι δικαιώματα έχω αφού πλέον τον Μάρτιο θα είμαι 8 μηνών και θα είναι δύσκολο να κάνω μετακόμιση…
Γενικά θα είναι κάθε πρόταση σας πολύ σημαντική , γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη πια με πολλές ενοχλήσεις και εντάσεις που δεν κάνουν καλό και στην εγκυμοσύνη μου.
Σας ευχαριστώ πολύ
Xenste

Υ.γ. Να σας αναφέρω επίσης ότι το ενοίκιο δεν καθυστέρει ούτε μια μέρα!!!! Και δυστυχώς έχω μόνο του τελευταίου χρόνου τις αποδείξεις από την τράπεζα γιατί έκανε ένα χρόνο ο κύριος να μας δώσει τραπεζικό λογαριασμό!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] και 7 επισκέπτες